Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Martí lamenta que el govern no faciliti la participació a l’oposició

El PSC de Sant Martí Sarroca lamenta la manca de voluntat del govern de participació dels regidors de l’oposició en la definició d’un pressupost.

El grup socialista – Movem Sant Martí a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha votat en contra del pressupost municipal, perquè segons el regidor Albert Tort el govern municipal de Foment, ERC i la CUP, no ha volgut cap participació de debò del seu grup. Movem ha recordat que l’actitud del regidor de la CUP en el ple, per exemple, contrastava amb les paraules del discurs d’investidura l’alcalde més d’un any i mig abans, quan va dir que no afrontaria el mandat com “si uns fóssim del govern i d’altres l’oposició”.
Movem ha explicat que es va convocar la comissió informativa preceptiva la setmana anterior al Ple per passar el tràmit i que el govern no va saber respondre quines partides havien pujat o hagut de baixar i, en la comissió, se’ls va dir que ja se’ls respondria al Ple.
En relació al 2020 Movem va posar de relleu que s’havien executat només aproximadament 1.770.000 euros dels més de 2.770.000 euros del pressupost, és a dir, un milió d’euros sense executar. Van posar com a exemple partides com la de Serveis d’Atenció Social – Gent gran de 60.000 euros en quedaven 50.896 al desembre, la d’atencions benèfiques i assistencials, sobre les ajudes per la COVID, amb 17.342 euros sense executar, o d’altres referides a inversió d’aigua o vies publiques.
En relació al pressupost del 2021 Movem Sant Martí també va ressaltar que la participació reivindicada per la CUP amb 20.000 euros per millorar mobiliari urbà, suposa un 0,7% del pressupost, amb un procés amb un 0% de participació dels regidors de l’oposició escollits democràticament.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: