Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal reprograma diversos espectacles teatrals

L’espectacle Una nit amb el Mag Lari es reprograma al dissabte 6 de febrer.

Davant la incertesa de l’evolució de les noves mesures de restricció al territori de Catalunya durant el que resta de mes de novembre, l’entitat ha decidit fer alguns canvis a la programació teatral per adequar-la a possibles escenaris de futur. L’espectacle Una nit amb el Mag Lari es reprograma al dissabte 6 de febrer. També canvia l’hora de la doble sessió que es farà a les sis de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, d’acord amb la normativa de restricció de mobilitat nocturna. A aquelles persones que no els vagi be el canvi de data, se’ls retornarà l’import de les entrades pel mateix canal pel que van ser adquirides.
Un altre espectacle afectat és el concert Per què ens agrada Bruce Springteen? de Manel Fuentes, que queda anul·lat fins que no es trobi una nova data per tal de reprogramar-lo.
I finalment el concert de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves manté la data al 18 de desembre, però canvia d’horari i es farà̀ a dos quarts de nou del vespre, per tal d’adaptar horaris a la normativa de restricció de mobilitat nocturna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: