Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La #confinacursa permet recaptar 7.058 euros per a la investigació contra el Coronavirus

La #Confinacursa, cursa familiar confinada, que va organitzar la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca el diumenge 12 d’abril va ser tot un èxit de participació.

Un total de 3.549 persones es van inscriure online a la plataforma www.weevens.com, i des de dilluns 6 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l’activitat física i l’esport, durant la setmana passada i fins al mateix dia de la cursa. La inscripció tenia un import d’1€, que es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono, per a la investigació del tractament i vacuna contra el Covid-19. Gràcies al patrocinador de la Confinacursa, Serveis Mèdics Penedès, l’aportació ha pogut créixer fins als 7.058 euros. A més, es va possibilitar que tothom qui volgués pogués col·laborar amb aquesta campanya a través d’una aportació econòmica extra.

La cursa conisitia en recórrer 1K dintre de casa (corrent, caminant…), en família sense premis ni guanyadors, fent cadascú el seu propi recorregut confinat dintre de casa, al balcó, a la terrassa, en cintes de córrer domèstiques, on fos… però a casa, i cadascú al ritme que volgués.

Així mateix totes les persones participants es podien descarregar a la mateixa web d’inscripcions un model de dorsal per imprimir-se i tenir un “diploma” personalitzat amb el seu nom, que es podia descarregar l’endemà de la cursa.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca agraeix a tothom la seva participació i col.laboració econòmica a la #confinacursa i anima, durant el confinament, a continuar fent activitat física i salut des de casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: