Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ateneu cooperatiu Coopsetània inaugura local propi a Vilafranca

Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i el Garraf, inaugurava divendres passat el seu nou local a Vilafranca.

Situat al número 6 del carrer General Prim, on abans hi havia hagut una oficina bancària, el nou local serà el punt de referència de l’entitat ara que fa gairebé tres anys que va començar a caminar.

El local acollirà el personal tècnic de l’ateneu cooperatiu i serà un punt d’atenció per a totes aquelles persones que es vulguin informar sobre la constitució d’una cooperativa i altres temes relacionats amb l’economia social i solidària.
En aquest temps de funcionament de Coopsetània, les persones que formen part del projecte en fan un balanç positiu: han rebut una cinquantena d’iniciatives, han vist néixer quatre cooperatives i dues associacions, amb altres projectes a punt de fructificar, i s’han convertit en un referent per a l’administració. A més, han posat sobre la taula temes de debat al voltant de l’economia social i solidària.

L’economia social i solidària contempla una nova manera de produir, distribuir i consumir posant al centre la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre del lucre. Representa una alternativa viable i sostenible que defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: