Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida estrena nova senyalització de senders i rutes al voltant del Bosc de Can Torrents

L’Ajuntament de Gelida ha millorat i ampliat la senyalització dels senders i rutes al voltant de l’àrea de Can Torrents.

El finançament de l’actuació ha anat a càrrec de la Diputació de Barcelona, que ha subvencionat el projecte.

Gelida estrena nous senders i rutes al voltant del bosc de Can Torrents per donar valor a l’entorn natural del municipi i donar resposta a l’interès creixent per aquesta activitat a l’aire lliure. Un primer pas per la recuperació i potenciació de l’àrea de lleure del bosc de Can Torrents com un recurs turístic de primer ordre per a visitants i veïns.

El projecte ha consistit en la instal·lació de dues noves senyalitzacions de situació, on ens expliquen informació de la Serralada de l’Ordal i ens donen a conèixer la senyalització de les rutes i senders de Gelida. Dos senyals de la normativa del parc i un planell de les característiques i curiositats de la flora autòctona del nostre entorn natural.

Aquesta nova actuació dóna a conèixer sis rutes que es poden fer a peu pel municipi, amb gairebé cinquanta quilòmetres de senders perfectament senyalitzats, caracteritzada per la combinació de cultura i natura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: