Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC proposa la remodelació de la rambla de la Girada i de l’escola Baltà i Elias

El candidat a l’alcaldia del PSC a les properes eleccions i actual tinent d’alcalde, Francisco Romero, ha avançat alguns dels projectes que formaran part del seu programa electoral.

Ho ha fet junt amb la presentació formal de la qui serà número dos de la seva llista, Lourdes Sánchez.
El candidat socialista ha volgut avançar algunes de les propostes que ja tenen sobre la taula i que es reparteixen pels diferents barris de forma sectorial.
Una de les primeres propostes serà la renovació de la rambla de la Girada i la creació d’un casal de gent gran en aquest barri.

Francisco Romero assenyala que han valorat quina podria ser la inversió en una obra viable, amb renovació d’arbrat, mobiliari urbà o jocs infantils. També assenyala que l’ajuntament disposa de locals en aquest barri que fan possible el casal de gent gran.
Una altra proposta destacada, en l’àmbit de l’educació, serà la remodelació de l’escola Baltà Elias, desprès de les millores que ja s’han fet al Mas i Perera i al Pau Boada.

En relació al món de l’esport els socialistes proposen la remodelació del pavelló firal, per millorar la climatització i els vestuaris en un equipament molt utilitzat. D’altra banda en polítiques d’habitatge plantegen el desenvolupament urbanístic a la zona de l’Avinguda de la Pelegrina, al costat de l’hospital, per ampliar l’oferta d’habitatge assequible per a joves. També contemplen com a prioritat per els propers anys la finalització de la urbanització del cobriment de les vies.
Romero ha presentat també la número dos de la llista, Lourdes Sánchez, recordant que va ser síndica de greuges i regidora d’educació, entre d’altres càrrecs, i destacant la seva vinculació al barri de Sant Julià.
Sánchez explica que li fa molta il·lusió tornar a la política activa i que pot aportar la seva experiència.

Romero ha explicat que el partit encara està treballant en la preparació de la candidatura i recollint propostes per la confecció del programa electoral. Un procés que el PSC de Vilafranca tancarà en assemblea el dia 11 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: