Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Subirats organitza un taller gratuït de gòspel

Constarà de sis sessions que es faran de finals de setembre a finals d’octubre a Lavern. Les palces són limitades i tenen prioritat els veïns de Subirats.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Subirats ha organitzat, coincidint amb l’inici del curs escolar, un taller gratuït de gòspel. Aquest taller consta de sis sessions que es duran a terme els dissabtes 22 i 29 de setembre i 6, 13, 20 i 27 d’octubre, de 6 de la tarda a 8 del vespre, a l’Ateneu Agrícola de Lavern.
L’activitat és oberta a tothom que tingui ganes de cantar. No es requereixen coneixements previs ni preparació vocal prèvia. Tot i així, si els assistents tenen experiència coral o musical prèvia, s’adaptaran els continguts i el repertori a les seves capacitats vocals i musicals.
El curs està impartit per l’Helena Escolano d’Arkadion, una professora Superior de Música, amb experiència en cant líric i cant coral. Comptarà amb pianista col·laboradora, especialista també en aquest estil.
Els interessats a assistir al taller hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament de Subirats fins al 14 de setembre.
Les places són limitades i tenen prioritat els veïns i veïnes de Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: