Dimarts, 30 d'abril de 2024
Pol Retamal s’emporta l’or i record estatal Sub 20 als 200 metres llisos

Xènia Benach (Velocistes Penedès) es va emportar la plata a la prova de l’heptatló

El penedesenc Pol Retamal (FC Barcelona), va participar en el Campionat d’Espanya Sub20 celebrats a Múrcia, Retamal es va emportar la victòria a la prova dels 200 metres llisos, amb una marca de 20″93, que significa establir un nou rècord d’Espanya.
Retamal se situa segon en el rànquing estatal absolut en aquesta prova.
També hi van participar més atletes amb els colors de Velocistes Penedès, Xènia Benach va guanyar la plata estatal en la prova de l’heptatló femení, aconseguint una marca de 4.717 punts.
Benach serà seleccionada per participar a l’encontre internacional de combinades Sub20 i Sub23 que es farà a Aubagne (França) a finals del mes de juliol.
Miquel Compte, accedia a les semifinals dels 110mt, on va estar lluitant fins a mitja cursa per entrar a la final, per acabar ensopegant amb diverses tanques.
Debut del Kevin Retamal en un gran campionat, i tornada després de molt de temps de la Georgia Benach també, que per diferents problemes no van poder acabar de brillar, però agafant experiència per tornar més forts la pròxima vegada.
I al campionat de Catalunya sub16, molt bon resultat pel Joel Miralles, que guanyava el bronze al salt de llargada.