Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Pau Boada tindrà la segona línia de P3 que demanava de cara al proper curs

Des de l’AMPA confirmaven dijous a la tarda que havien rebut la notícia i que per tant l’activitat reivindicativa que preparaven per el mateix dijous a la tarda es va acabar convertint en una festa.

Aquest dijous a la tarda l’AMPA de l’escola Pau Boada de Vilafranca havia preparat una xocolatada per reivindicar la segona línia de P3 que fa temps demanen, i que fa unes setmanes us explicàvem. La reivindicació però, com explica la presidenta de l’AMPA Sílvia López, va donar pas a una xocolatada més festiva ja que ahir mateix al migdia la direcció els va notificar que de cara al proper curs tindrien aquesta segona línia de P3.
Mentre esperaven la xocolata, els nens i nenes de l’escola van pintar cartells reivindicatius centrats més ja en la reducció de les ràtios als grups classe, que és una demanda que fa en general la comunitat educativa.
Abans, i en el marc de la campanya que està fent el centre per oferir millores i ampliar la seva oferta educativa, es presentava a les famílies algunes de les actuacions que s’han fet al pati en el marc de “Pati coeducatiu” Una iniciativa que ha consistit en reordenar alguns dels espais del pati de l’escoles per ajudar a fer de l’estona d’esbarjo un moment educatiu. Reduir conflictes i millorar la cohesió. Com explica la mestra d’educació infantil Míriam Gimeno, el projecte es va treballar al Claustre, després es va explicar a l’AMPA i finalment ha comptat amb la implicació també de les famílies.
Alumnes de l’escola van explicar als pares i mares que es van acostar dijous a la tarda al centre aquestes accions, que han afectat diferents zones del pati.
Així mateix, en aquest projecte, també s’emmarcava la decoració de les parets de la biblioteca de l’escola, que ha estat realitzada per l’il·lustrador vilafranquí Joan Ramon Boisan, amb la voluntat de fer-ne un espai més agradable.
Amb totes aquestes accions, des de l’equip directiu de l’escola i l’AMPA es vol potenciar l’activitat del centre i fer-lo una escola més atractiva per a les famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: