Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La productora penedesenca Incís Films  guanya un premi Zapping per “L’ofici de viure”

La productora penedesenca Incís Films guanya un premi Zapping per “L’ofici de viure”

Els XXIII Premis Zapping a la qualitat audiovisual reconeixen el programa amb el premi Valors, perquè proporciona eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure.

Els Zapping, organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, recullen la valoració directa del públic, a partir de les votacions dels espectadors, i premien també 4 categories especials. L’any passat el premi Valors va ser per al presentador Jordi Hurtado, després de 20 anys al capdavant de “Saber y Ganar”.
El 29 de gener es va tancar el període de vot dels Zapping i ja s’han donat a conèixer els finalistes i tots els guanyadors de les categories nominals. Els guardons es lliuraran el dijous 1 de març en un acte al Caixa Fòrum de Barcelona.
“L’ofici de viure” és la primera incursió dels penedesencs Incís Films al món televisiu; una jove productora audiovisual, amb tan sols un any de vida, i especialitzada en espots i documentals. Incís Films, que està associada a l’agència Giny Comunicació, està dirigida per Guillem Carol, que ha estat el productor executiu del programa.
“L’ofici de viure” és un espai de psicologia i espiritualitat, i s’ha emès cada dimecres a la nit a TV3, des de l’octubre i fins aquest gener. És la versió televisiva d’un programa que va començar fa 10 anys a Catalunya Ràdio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: