Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Torrelles de Foix, Salvador Miralles, està treballant per crear la Fundació d’Amics als

L'alcalde de Torrelles de Foix, Salvador Miralles, està treballant per crear la Fundació d'Amics als Mossos d'Esquadra que ajudarà a donar a conèixer a la població la feina feta pels mossos i crearà un fons econòmic per als familiars dels agents que perdin la vida en acte de servei. L'Ajuntament de Torrelles ha publicat un [...]

L’alcalde de Torrelles de Foix, Salvador Miralles, està treballant per crear la Fundació d’Amics als Mossos d’Esquadra que ajudarà a donar a conèixer a la població la feina feta pels mossos i crearà un fons econòmic per als familiars dels agents que perdin la vida en acte de servei.

L’Ajuntament de Torrelles ha publicat un butlletí especial per tal d’agrair a tota la població, institucions i partits polítics la seva col·laboració i el suport al seu alcalde, Salvador Miralles. La publicació incloïa un recull de premsa de les notícies relacionades amb el complot per assassinar l’alcalde.

Salvador Miralles, per tal d’agrair al cos policial català la tasca feta en el desmantellament d’una conspiració per assassinar-lo, ha decidit crear una Fundació d’Amics dels Mossos d’Esquadra.

Salvador Miralles ha estat salvat dues vegades pels mossos d’esquadra. La primera va ser el dia que va néixer, el 13 de març de 1939, que Rafel Vidal, que uns anys més tard seria mosso d’esquadra, va avisar a la llevadora per ajudar en el part. és per aquest motiu que la fundació rebrà el nom de Rafel Vidal Villar. L’objectiu de la fundació serà donar a conèixer a la població la feina feta pels mossos i crear un fons econòmic per als familiars dels agents que perdin la vida en acte de servei.

A la fundació hi pot adherir-se tothom qui vulgui i entre els patrons hi haurà empreses que hi aportin fons econòmic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: