Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades Vilajuga han mantingut la seva essència tot diversificant el perfil del públic

Les jornades Vilajuga s’han celebrat aquest cap de setmana al pavelló firal amb l’assistència d’unes 3.500 persones.

Organitzades per La Casa dels Estranys i el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, les jornades representen una trobada en què persones de totes les edats gaudeixen de tota mena de jocs, amb activitats guiades, torneigs, demostracions i tallers.

Unes 3.500 persones van passar per les jornades, malgrat coincidir amb la manifestació a Barcelona, la festa dels Súpers i el partit de futbol del Barça.

Les Vilajuga han mantingut la seva essència i han diversificat encara més el seu públic en comptar amb una àmplia oferta per a infants i famílies. Per exemple, s’incorporava un petit circuït de cars i un espai per al softcombat.

Durant les jornades també hi havia la possibilitat de provar prototips de jocs que portaven els seus creadors.

El regidor de Joventut Miquel Medialdea remarcava la naturalesa de les jornades, de compartir temps i diversió amb els altres a través del joc, a més de donar suport a un col·lectiu de joves que volen organitzar un esdeveniment obert a tothom.

Les Vilajuga han comptat amb diversos espais de joc. L’espai Explora estava adreçat als més petits de casa i les famílies, amb jocs per descobrir i explorar els sentits, fer créixer la curiositat i mostrar la seva autonomia.

L’Espai Juga és plat fort de les VilaJuga. Amb jocs de taula per famílies, amics, grans, petits, colles o parelles. A l’Espai Imagina, el protagonisme era per als jocs de rol. I, finalment, a l’Espai Mou-te hi havia un ventall d’activitats on, per jugar, calia moure’s i desplaçar-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: