Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit un intercanvi cultural entre els Falcons i l’Egape Dantza Taldea

Un grup de 24 balladores de l’associació cultural Egape Dantza Taldea, provinents de la localitat basca d’Urnieta, van actuar el passat dissabte al vespre a la Plaça de la Vila de Vilafranca.

Aquesta actuació formava part de l’intercanvi cultural que des del juny de l’any passat es va establir entre els Falcons de Vilafranca i aquesta entitat guipuscoana, quan la colla penedesenca es va desplaçar a Urnieta per realitzar una de les seves actuacions.
Egape Dantza Taldea és una associació que enguany compleix 10 anys i compta amb multitud de balladors i balladores, de les que a Vilafranca només es va desplaçar la secció juvenil. L’any passat van actuar pel Vijazz i enguany ho han fet una setmana abans. Coro Berasategui, comentava que balladores de la seva associació fan una fusió entre el ball basc tradicional i la dansa contemporània.
Des del Falcons, Xavi Lecegui recordava que tradicionalment els Falcons sempre han tingut bones relacions amb el País Basc, i que aquest intercanvi n’era una bona mostra.
Els Falcons de Vilafranca estan planejant tornar la visita aquest mateix estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: