Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs de Vendes del PTT col·labora amb el CAAD

L’alumnat del PTT d’Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic de Vilafranca ha realitzat un projecte solidari anomenat Mira qui lladra, on s’han integrat els coneixements assolits.

Aquest projecte ha tingut un doble objectiu. D’una banda, dissenyar una campanya per tal de sensibilitzar la gent, i en especial els joves, que abans de comprar un animal de companyia pensin en adoptar els gats i gossos del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia del Penedès. De l’altra, recaptar fons per fer una donació d’aliments a aquest servei.

Després de veure la quantitat d’animals als qui calia ajudar a trobar una família, l’alumnat es va engrescar en fer una campanya de sensibilització per dues vies, mitjançant un compte a Facebook, orientat a la població més jove,  i creant uns tríptics, que posteriorment van repartir al centre de la Vila, per tal de conscienciar la gent sobre la necessitat d’adoptar peluts en comptes de comprar-los. En paral·lel, i amb l’objectiu de recaptar fons, les noies i nois del PTT de Vendes van elaborar i vendre uns clauers al·lusius al tema fet que ha permès comprar una bona quantitat de menjar per als animals del CAAD.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: