Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es fa l’enterrament del Rei Carnestoltes

Ahir a la tarda es va instal·lar la Capella Ardent de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la Plaça de la Vila per a tothom qui volia dir-li l’últim adéu i donar el condol a la desconsolada vídua.

En el transcurs de la vetlla, es va fer un taller de sardines pels infants i es comptava també amb l’actuació del grup de Ministrers de l’Escola M. Dolors Calvet.

Avui,  dimecres de Cendra, a partir de les sis a la plaça de la Vila es farà la darrera vetlla i a les set sortirà el seguici fúnebre en direcció al Parc Tívoli. La comitiva de l’enterrament estarà formada per la Mort, els Tabalers del Ball de Diables de Vilafranca, el carruatge mortuori a cavall que traslladarà el fèretre del Rei Carnestoltes, les autoritats, vídua i ploraneres i la Banda de Música de l’Escola M. Dolors Calvet.

L’enterrament passarà pels carrers Cort, Parellada, Palma, Sant Joan, rambla de Nostra Senyora, av. Tarragona i Bisbe Morgades. Arribats al Tívoli es farà la Lectura del Testament de Sa Majestat i es farà la incineració del Rei Carnestoltes XIVè i I de Vilafranca. Tot seguit, sardinada popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: