Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC insta al govern a iniciar el Pacte de Ciutat sobre els serveis funeraris

ERC va portar al ple municipal del gener una moció per acabar amb el monopoli que de facto hi ha a Vilafranca en els serveis funeraris i aconseguir revertir les tarifes abusives que hi ha actualment.

En aquest sentit, des d’ERC remarquen que han realitzat diferents propostes per millorar la situació actual que van en dues línies d’acció “unes d’aplicació immediata i d’altres a mitjà-llarg termini que són més de fons i de model del servei”. Davant la possibilitat de que no s’aprovés la moció des d’ERC es va acceptar retirar els punts i aprovar la moció amb l’impuls d’un Pacte de Ciutat sobre model de serveis funeraris i en crear una comissió per treballar l’adaptació de l’ordenança. ERC valora molt positivament la creació d’aquesta comissió i insta al govern municipal a posar fil a l’agulla i convocar la comissió per debatre el Pacte de Ciutat.

En aquest sentit, ERC té previst realitzar properament una xerrada-debat oberta a tothom, per parlar sobre la situació dels serveis funeraris a Vilafranca,  per donar a conèixer diferents models de servei  existents al país, per tenir més elements i referències per treballar aquesta qüestió a la vila i comarca.

ERC també crida als veïns de Vilafranca i de la comarca a fer arribar la seva opinió sobre aquest tema o bé a explicar l’experiència en aquest servei, o qualsevol altre qüestió en relació a aquest servei a l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: