Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els PSC penedesenc presenta esmenes al pressupost de la Generalitat per al territori

Els pressupostos presentats pel govern representen, segons el PSC, un 68% i un 14% menys de despesa a l’Alt Penedès i al Garraf respectivament, en comparació amb els últims del tripartit el 2010.

Uns pressupostos que el PSC de l’Alt Penedès-Garraf considera que suposen una manca de prioritat clara en inversió social per al territori i en matèria de polítiques de justícia i cohesió social. Segons els socialistes, les prioritats del govern de la Generalitat estan lluny de l’etapa d’inversió social del govern tripartit, ja que a l’Alt Penedès s’incrementa la despesa un 8% respecte 2015, últim pressupost aprovat per la Generalitat, però és redueix un 68% respecte últim pressupost tripartit 2010.
Des del PSC s’ha explicat que s’ha presentat diverses esmenes que posen el focus en les prioritats de salut, educació i inversions de progrés per als municipis del territori i que no consten explícitament al pressupost que ens presenta el govern. Destaquen el treball de col·laboració entre el grup parlamentari socialista i les candidatures socialistes als municipis del territori per treballar les propostes d’esmena.
Entre les esmenes presentades pels hi ha la construcció de l’escola La Fassina de Mediona, el menjador de l’escola Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues, la construcció del gimnàs de l’Institut de l’Alt Foix a Sant Martí Sarroca, la rotonda a l’encreuament entre la BV-2244 i la carretera que porta a les caves Codorniu, a Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: