Divendres, 22 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La manifestació de la jornada de vaga a Vilafranca ha estat multitudinària 21 febrer 2019 Un dels integrants del Comitè de Vaga, Jaume Ramon, explicava que estaven satisfets per la mobilització de la ciutadania en aquesta jornada de reivindicacions laborals però també de drets socials.
La rambla ha estat el centre neuràlgic de la mobilització de la jornada de vaga general 21 febrer 2019 La vaga ha estat convocada pel sindicat Intersindical-CSC i compta amb el suport d’una cinquantena de partits, sindicats i entitats sobiranistes.
El sector de l’ensenyament ha comptat amb un ampli seguiment de la jornada de vaga a Vilafranca 21 febrer 2019 Instituts i escoles han comptat amb un ampli seguiment de la vaga tant per part de l’alumnat com del professorat.
Als polígons industrials el seguiment de la convocatòria del 21F ha estat inferior 21 febrer 2019 Al centre de Vilafranca eren força les botigues i establiments que tenien la persiana abaixada aquest matí, secundant la vaga.
A primera hora del matí han quedat tallades les principals vies de comunicació per carretera 21 febrer 2019 Entre les set i les vuit del matí circular per carretera a la comarca de l'Alt Penedès ha estat més complicat del que és habitual.
El seguiment de la vaga ha estat força alt a Vilafranca, en especial al sector comerç 21 febrer 2019 Molts comerços del centre s’han adherit a la convocatòria de vaga i han tancat durant tota la jornada.
CCOO treballa per fer efectiu el compliment dels acords salarials 21 febrer 2019 Comissions Obreres treballa en una assemblea a l’Alt Penedès l’alineació del sindicat per la negociació col·lectiva.
El PP de Vilafranca considera que pressionar la justícia amb una vaga pot ser contraproduent 21 febrer 2019 El PP s’ha mostrat a favor del dret a la llibertat de manifestació de tothom,
UP se suma a l’Aturada de país en defensa dels drets i les llibertats amenaçats pels judicis 21 febrer 2019 El sindicat agrari majoritari del camp català s'adhereix a aquesta aturada que aplega múltiples organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals de Catalunya.
L’ANC crida a participar en l’aturada del 21F sota el lema de sense drets no hi ha llibertats 20 febrer 2019 L’entitat s’ha sumat a la convocatòria d’aturada general d’aquest 21 de febrer, i tenen clar que és la millor manera de defensar els drets i llibertats del poble de Catalunya.
La Rua de Carnaval de Vilafranca comptarà amb 35 carrosses i avança l’horari d’inici 20 febrer 2019 L'organització ha decidit augmentar fins a 35 les carrosses que participaran a la rua, i s'ha reduït l'aportació econòmica que es fa als participants i tampoc hi haurà premis.
El Comitè de Vaga de Vilafranca crida a mobilitzar-se dijous en defensa dels drets i llibertats 20 febrer 2019 Consideren que cal mobilitzar-se en defensa dels drets socials i polítics. Dijous es faran diferents activitats al llarg de tot el dia, amb concentracions i manifestacions al matí i la tarda.
ERC presenta els 10 primers candidats de la seva llista per Vilafranca de cara a les municipals 20 febrer 2019 L’escorxador de Vilafranca va acollir dimarts a la tarda la presentació de les 10 primeres persones que configuren la llista de cara a les municipals del 26 de maig a la capital de l’Alt Penedès.
El PP aprova la modificació del carrer del Comerç per garantir la seguretat jurídica dels veïns 20 febrer 2019 Poques hores abans del Ple on es portava a aprovació la modificació del Pla d’Urbanisme per la zona del carrer del Comerç el PP va fer una roda de premsa per exposar els motius del seu vot favorable.
La CUP presenta la campanya ‘Alcem-nos’ amb un acte aquest divendres a l’Auditori del Vinseum 20 febrer 2019 La campanya defensa l’autodeterminació com única sortida al conflicte i la mobilització permanent com a denúncia pels judicis contra els i les preses polítiques.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Esport comarcal
Futbol: La Múnia - Riudebitlles
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: