Dimecres, 2 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aldarulls amb llançament d’objectes i pintades en acabar la concentració de suport a Adrian Sas 1 Desembre 2020 Es va fer una concentració davant dels jutjats. Després, una manifestació va acabar al centre de la vila on es van produir llançament d'objectes i enfrontaments amb els Mossos d'Esquadra.
L’Ajuntament condemna els actes incívics arran de la manifestació en suport a Adrián Sas 1 Desembre 2020 L’Ajuntament de Vilafranca farà el possible per identificar els autors d’aquests actes per tal que rebin la sanció que sigui procedent.
El sommelier Ferran Centelles ha analitzat la indústria vinícola de la DO Penedès 1 Desembre 2020 CaixaBank i elBullifoundation, en coordinació amb la DO Penedès, han reunit virtualment més de 200 empresaris.
Més de 300 persones es concentren per donar suport a l’Adrián Sas 30 Novembre 2020 Durant la manifestació es cridaven càntics com ‘Ni un pas enrere’, ERC i PeDECAT la paciència s’ha acabat’ o ‘La policia tortura i assassina’.
Comencen els cribtratges a l’Alt Penedès, amb la intenció de trencar cadenes de transmissió 30 Novembre 2020 Els cribratges s'adrecen a la població asimptomàtica i es faran a Vilafranca al local dels Falcons, als Monjos al Molí del Foix i a Sant Sadurní al local de l'Índex.
Sant Martí organitza un taller on-line de Comunicació i relacions de parella 1 Desembre 2020 En els moments actuals on la conciliació laboral i familiar són complicades, des de l'Ajuntament ofereixen aquesta eina per facilitar la comunicació dins de la parella.
La CUP de Sant Sadurní reclama un compromís dels partits perquè l’habitatge sigui una prioritat 1 Desembre 2020 La CUP proposa que tots els partits assumeixin l’habitatge com una prioritat per tal de que l’Ajuntament de Sant Sadurní es doti de 100 pisos de lloguer social abans de que acabi el mandat.
S’obre la fase de votació dels Pressupostos Participatius a Sant Martí Sarroca 1 Desembre 2020 Els majors de 16 anys empadronats al municipi podran escollir entre dos projectes que es dotaran amb fins a 15.000 euros per fer-los realitat.
Els cribratges intensius a Vilafranca i als Monjos conclouen la primera jornada amb 272 proves 1 Desembre 2020 La primera jornada de cribratges a l’Alt Penedès ha conclòs amb 143 proves a Vilafranca i 129, als Monjos: un total de 272.
L’OMIC fa un avís a les persones afectades per tall de subministrament elèctric de dijous 1 Desembre 2020 El passat 26 de novembre es va produir a Vilafranca una avaria elèctrica al cablejat d’una línia de distribució que va deixar sense subministrament elèctric diferents barris durant hores.
ERC condemna les destrosses 1 Desembre 2020 Els republicans han expressat el rebuig a les accions incíviques en un tuit.
La Policia Local de Vilafranca deté un menor per un robatori amb violència 1 Desembre 2020 La col·laboració ciutadana va ser fonamental per permetre la detenció. Al menor se l’investiga per un robatori violent en un domicili produït el dia anterior.
La manifestació de suport a Adrián Sas va acabar amb aldarulls 1 Desembre 2020 Una cinquantena de persones va trencar vidres i va fer pintades a edificis públics.
L’Ajuntament de Vilafranca ha emès una declaració institucional de suport a l’Adrián Sas 30 Novembre 2020 L'Ajuntament es reafirma en la seva demanda que la Generalitat de Catalunya es retiri com a part acusatòria en aquest procés judicial.
El pilot Alex Toledo mira al futur amb confiança i optimisme 30 Novembre 2020 Pel pilot de Calafell, 2020 ha estat un any de creixement, en qual ha tornat a creure en les seves capacitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

24/11/2020

Interiors de Vilafranca

Casa Magí Figueras

01/12/2020

Interiors de Vilafranca

Cal Ayxelà

Programes més escoltats de la setmana