Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca aprova definitivament la modificació de l’ordenança del Paisatge Urbà 23 Setembre 2020 S'ha aprovat en el ple ordinari celebrat aquest dimarts de forma telemàtica l’aprovació definitiva de la modificació del capítol 3 de l’Ordenança del Paisatge Urbà que afecta a les terrasses de bars.
L’Ajuntament de Vilafranca aprova una moció de suport al teixit productiu del Penedès 23 Setembre 2020 Lamoció es va aprovar amb la única abstenció de C's.
Arrenca un nou curs a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya 22 Setembre 2020 Aquest dilluns es van reprendre les classes a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, ubicada a l’antiga estació enològica.
Les restes d’un banquet ritual al fortí del Castellar fan replantejar el que se sabia fins ara 22 Setembre 2020 Ara, les troballes estan al Centre d’Interpretació DO Vinífera d’Avinyonet del Penedès per a ser netejades, siglades i inventariades per l’equip de recerca.
La Mancomunitat Penedès-Garraf es constitueix com a Entitat Local de l’Aigua 22 Setembre 2020 L’Agència Catalana de l’Aigua ha fet aquest reconeixement a la Mancomunitat, per a la gestió del sanejament en alta de les aigües residuals.
ERC proposa rebaixar les tarifes dels usuaris del Penedès mentre durin les obres de la R4 22 Setembre 2020 Des del mes de juliol la línia R4 de rodalies està tallada entre Sant Sadurní i Martorell.
CCOO valora positivament l’acord assolit a Saint-Gobain, que ha permès desbloquejar la situació 22 Setembre 2020 Segons un comunicat del sindicat, la lluita dels treballadors i treballadores de Saint-Gobain de la planta de Glass de l’Arboç ha donat els seus fruits.
L’Escola Jacint Verdaguer de la Granada rep un reconeixment com a membre de la Xarxa Khelidôn 22 Setembre 2020 Aquest divendres passat es va fer l’acte de reconeixement a l’escola.
La Policia ha detingut en els darrers dies 5 persones per diversos atracaments i robatoris 22 Setembre 2020 La primera actuació va ser la nit de dijous i matinada de divendres passat en un operatiu conjunt entre la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra.
El CCAP dona suport als treballadors de Robert Bosch i Saint Gobain 22 Setembre 2020 El dijous passat es va celebrar telemàticament Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
El PP de Vilafranca vol mantenir el teixit empresarial però no centrar-se només en l’automòbil 22 Setembre 2020 Els populars aposten per facilitar els tràmits per tal que les empreses s'instal·lin a Vilafranca i comarca, i sobre tot diversificar la tipologia per millorar la competitivitat de la comarca.
El Casal ofereix a les persones associades concerts gratuïts cada quinze dies, els diumenges 22 Setembre 2020 L’equip de la sala ha adaptat les instal·lacions per garantir les distàncies entre persones i l’ús de mascareta és obligatori.
El cicle de concerts Vespres al Forat ha ofert un concert de tribut a Paco de Lucía 22 Setembre 2020 El guitarrista Javi Martínez, acompanyat per Xavi Díaz, protagonitzava aquest diumenge al vespre el segon concert del cicle Vespres al Forat.
Concentració a Vilafranca contra la vulneració dels drets humans de les persones refugiades 22 Setembre 2020 Les entitats convocants demanen la reubicació urgent de la gent dels camps de refugiats incendiats a Grècia.
Fundació Futura Penedès ha ampliat el seu patronat 21 Setembre 2020 Lliurarà aquest divendres els Premis del Concurs de Relats Eròtics amb DO 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més escoltats de la setmana

18/09/2020

Penedès en Xarxa

Penedès en Xarxa de 09 a 10 del matí

20/09/2020

Corazón de Rock’n’Roll

Musical amb Josep Fleitas

17/09/2020

Penedès en Xarxa

Penedès en Xarxa de 11 a 12 del matí