Dilluns, 6 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’estigmatització és un dels reptes pendents en el dia de les persones amb discapacitat 3 Desembre 2021 El 3 de desembre és el dia internacional de les persones amb discapacitat, i les entitats que treballen amb aquests col·lectius continuen demanant més suport i menys estigmatització dels seus usuaris.
Entra en vigor l’obligatorietat de mostrar el certificat covid a l’interior de locals 3 Desembre 2021 Cal mostrar-lo als bars, restaurants, gimnasos i residències, a part dels locals d'oci nocturn i sales de concerts.
Torna la fira mercat Vins rebels, els dies 11, 12 i 13 de desembre al pavelló firal 3 Desembre 2021 Amb les festes nadalenques a tocar, Vilafranca acollirà la segona edició de la Fira Mercat Internacional Vins rebels, impulsada pel viticultor i elaborador Ton Rimbau.
La C-15 compleix 10 anys i afronta la seva ampliació entre Vilafranca i Igualada 2 Desembre 2021 Avui es compleixen 10 anys de la inauguració oficial de l’Eix Diagonal. La carretera uneix les ciutats de Vilanova, Vilafranca, Igualada i Manresa.
L’Ajuntament, l’IEP i Vinseum uneixen esforços per commemorar els 90 anys de la II República 2 Desembre 2021 El conjunt d’activitats tenen per objectiu reivindicar els avenços en llibertats democràtiques i justícia social del període republicà al municipi.
Baralla al centre de Vilafranca amb dues persones ferides per arma blanca i una per contusions 6 Desembre 2021 Fonts de l'Ajuntament de Vilafranca han confirmat a la nostra redacció que s'ha reforçat la vigilància policial amb més patrulles a la nit.
Manel Alías ha presentat a Vilafranca el llibre ‘Rússia, l’escenari més gran del món’ 3 Desembre 2021 Alías és el primer corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou.
Es recuperen les antífones de la O 3 Desembre 2021 Són les anomenades ‘antífones majors’ o també les ‘antífones de la O’ a causa de que totes elles comencen amb l’exclamació admirativa ‘O’.
Rabbani presenta ‘El buen carácter’ a L’Escorxador 3 Desembre 2021 Rosa Rabbani ha presentat el seu llibre, ‘El buen caràcter’, en el marc del dia internacional de les persones amb discapacitat.
El fum causat per un incendi a L’Arboç es divisa des de l’Alt Penedès 3 Desembre 2021 El Bombers de la Generalitat indiquen al seu compte a Twitter que l’incendi afecta l’aparcament d'una empresa situada al carrer Tallers del polígon Foix de l'Arboç.
Els follets de la llum donen el tret de sortida al Nadal a Santa Margarida i Els Monjos 2 Desembre 2021 La tradicional encesa de llums a càrrec dels follets de la llum ha donat el tret de sortida a la celebració del Nadal a Santa Margarida i Els Monjos.
Continua amb un lleuger increment el nombre d’ingressats per Covid a l’Alt Penedès i Garraf 2 Desembre 2021 Malauradament també s’ha hagut de lamentar una nova víctima mortal per la pandèmia a l’Hospital dels Camils de Sant Pere de Ribes.
Ampert ha presentat el calendari per el 2022, il·lustrat enguany amb obres de 12 ceramistes 2 Desembre 2021 Un any més, l'Associació ha presentat el seu calendari solidari amb el que recull fons per ajudar a mantenir les seves activitats. Principalment el transport de malalts per rebre tractament oncològic.
El grup Tercer Món organitza un mercat solidaria a benefici de Mans Unides 1 Desembre 2021 El mercat s'instal·larà a la sala Mossèn Vinyeta entre el 4 i el 8 de desembre, i es tracta d'una acció ja habitual en aquestes festes nadalenques.
Francesc Bellmunt ha presentat el poemari ‘El cos de l’ombra’ a Vilafranca 1 Desembre 2021 El cineasta de Sabadell i resident a l’Alt Penedès Francesc Bellmunt ha presentat la seva primera incursió en l’àmbit de la poesia al cafè El Coro de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana

05/12/2021

Penedès Cap de Setmana

El magazín del cap de setmana, amb Clara Bosch

20/11/2021

Alt voltatge

Alt Voltatge!