Divendres, 9 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un doblet de Pablo del Rio dona al Patí el primer punt de la temporada 7 Desembre 2022 El Patí Vilafranca va sumar el primer punt de la temporada en empatar a 2 contra el Sant Cugat. Dos gols del jove Pablo del Rio van servir per aixecar un 0-2 en contra.
El FC Vilafranca torna a brillar fora de casa i s’emporta els tres punts a Badalona (1-3) 5 Desembre 2022 Els vilafranquins sumen quatre partits seguits sense perdre i en els últims 5 partits han sumat més punts que en les 8 primeres jornades.
El comerç espera una bona temporada de Nadal malgrat les incerteses 5 Desembre 2022 L’encesa de la il·luminació nadalenca i la inauguració de la pista de gel obren una campanya de Nadal que el comerç de Vilafranca espera amb optimisme.
L’Alt Penedès ha viscut un lleuger increment de les dades d’atur respecte del mes anterior 5 Desembre 2022 En concret s’han tancat els registres a 30 de novembre amb 4.951 aturats a la comarca, amb un augment de 4 persones respecte del mes anterior.
ERC destaca els acords assolits per el territori en els pressupostos de l’estat 7 Desembre 2022 Pere Sàbat destaca l’estalvi per les finances municipals que representa l’arribada a cost zero de la caserna de la Guàrdia Civil.
Un encertant de Ple al 15 a Vilafranca 7 Desembre 2022 A la jornada 27ª una Quiniela amb un Ple al 15 ha estat validada a Vilafranca.
Els Xicots renovaran la junta en la propera assemblea 7 Desembre 2022 El proper dissabte dia 17 de desembre a dos quarts de sis de la tarda en segona convocatòria, els Xicots de Vilafranca celebraran la seva assemblea ordinària a la seva seu social, Cal Noi Noi.
Vilafranca en Comú presenta al.legacions a les ordenences fiscals 7 Desembre 2022 Vilafranca en Comú torna a reclamar unes ordenances amb una fiscalitat social, verda i amb perspectiva de gènere.
Una noia va patir una punxada en una discoteca a Vilafranca 7 Desembre 2022 Una jove es trobava gaudint de la nit en una discoteca de la rambla de Vilafranca, dissabte passat, i de cop es va començar a trobar marejada.
La T-mobilitat arriba al Penedès incorporant Renfe, bus interurbà i bus urbà de Vilafranca 7 Desembre 2022 El nou sistema integra l’explotació completa d’Hispano Igualadina, operada per Monbus, que s’hi suma amb més de 40 línies que recorre, entre d'altres, l'Alt Penedès
L’Hospital ha acollit una mostra sobre la representació de les sexualitats en els audiovisuals 7 Desembre 2022 La mostra també ha donat a conèixer propostes estètiques innovadores que donen visibilitat al desig femení i a la negociació i al respecte pel que fa a l'experiència de les sexualitats i els plaers
Els Falcons viuen amb intensitat el seu 63è aniversari, que clouran amb l’actuació al Casal 7 Desembre 2022 Els de la faixa verda volen fer, entre d'altres, dues escales de 9 simultànies, dues pires 5x5, dos 3de6 i dos pilars de 5
La classificació del Marroc també es va viure als carrers de Vilafranca 7 Desembre 2022 Centenars de persones van sortir als carrers de Vilafranca a celebrar la classificació de la selecció del Marroc pels quarts de final del Mundial de Qatar.
El pregó de Maria Àngels Sol dona el tret de sortida al 63è aniversari dels Falcons 5 Desembre 2022 Dijous tindrà lloc la tradicional actuació al Teatre Casal

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana

05/12/2022

Esports 14

Amb Eric Guijarro

03/12/2022

Alt voltatge

Alt Voltatge!