Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Creixen les demandes de joves que s’adrecen al Siaj per treballar fora 18 juny 2024 Els perfils de joves que atenen al Siaj son diversos i hi ha molta demanda de mobilitat internacional entre els menors d’edat, que és quan l’oferta és més escassa per temes legals.
Darrers dies de primavera amb canvis a la vista 18 juny 2024temps-penedes-tv-128 Després d’un dimarts molt càlid i estable, sembla que la primavera s'acomiadarà amb alguns canvis, especialment la matinada de dimecres a dijous.
El Cau i el GEP han celebrat conjuntament els seus aniversaris amb concerts per a tothom 18 juny 2024 Aquest dissabte, l’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix i el Grup d’Espai Parroquial (GEP) celebraven de forma conjunta el seu 60è i 40è aniversari, respectivament.
L’Ajuntament de Vilafranca comença la fase preventiva per onada de calor 17 juny 2024 Aquest dimarts al matí l’Ajuntament de Vilafranca ha convocat una roda de premsa per anunciar que des del 15 de juny fins al 15 de setembre tindrà lloc la fase preventiva per onada de calor.
La donació de sang esdevé vital aquest estiu, com també el relleu generacional dels donants 17 juny 2024 Vilafranca va acollir divendres el Dia Mundial del Donant de Sang, una data que pretén reivindicar la necessitat de donar sang, especialment a l'estiu, on acostuma a reduir-se un 25%.
Vilafranca serà Ciutat del Bàsquet Català l’any vinent 18 juny 2024 A principis d’any es preveu que hi hagi un acte d’inauguració de l’esdeveniment i la presentació de la imatge oficial i les activitats previstes
Impulsem el Penedès i Junts reivindiquen la política del contacte directe amb la gent 18 juny 2024 Impulsem el Penedès i Junts per Catalunya al Penedès han convocat una roda de premsa a la plaça Jaume I de Vilafranca per fer balanç del primer any de mandat dels governs municipals a l’Alt Penedès.
Neix OCISTIU, amb activitats de lleure educatiu i esportiu per infants, joves i famílies 18 juny 2024 Aquesta setmana els infants de totes les escoles de Vilafranca rebran un punt de llibre amb un codi QR amb el qual podran accedir a tota la informació de l’OCISTIU.
El doctor Antoni Beltran presentarà a Vilafranca el seu llibre ‘Ensenya’m la llengua’ 18 juny 2024 L’acte tindrà lloc aquest dijous, a les 19h, al Claustre Sant Francesc de Vilafranca.
Junts es mostra satisfet per la futura remodelació i ampliació del pàrquing del carrer Comerç 18 juny 2024 El grup municipal de Junts ha explicat que el govern de l’Ajuntament de Vilafranca ha acceptat parcialment la seva petició de remodelar l’aparcament situat a la llosa de la via al costat de l’estació.
La CUP negocia amb el govern la construcció de 37 pisos de protecció en un terreny de la Sareb 18 juny 2024 El regidor de la CUP, Txus Magallón, ha explicat que estan treballant per dur a terme polítiques públiques d’accés a l’habitatge a través d’un grup de treball amb l’equip de govern de l’Ajuntament.
El periodista Francesc Escribano presenta a Vilafranca ‘La Terra de les Cendres’ 18 juny 2024 L'obra proposa al lector un viatge al Brasil, un país d'extrems, on la pobresa i la riquesa més extremes conviuen, en una societat privada de molts drets humans avui dia.
La temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori tanca amb més de 10.000 persones de públic 18 juny 2024 Entre setembre i juny s’han dut a terme un total de 43 espectacles adreçats a públic adult i familiar dels quals, 15 van exhaurir entrades amb setmanes d’antel·lació.
6 dotacions de Bombers apaguen un incendi en un paller a Subirats 18 juny 2024 El paller, d’uns 250 metres quadrats, estava aïllat i el que cremava era la palla emmagatzemada a l’interior.
Es presenta Dinder Club, una app de cites i plans per a persones amb discapacitat intel·lectual 18 juny 2024 La presentació tindrà lloc aquest dimecres a les 19h a l’Escorxador a través d’una xerrada informativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

13/06/2024

Copa Ràdio Vilafranca

Quarts de final: Sant Sadurní – Molanta

16/06/2024

Les notícies de la setmana

Resum informatiu penedesenc

Programes més escoltats de la setmana

14/06/2024

Penedès en Xarxa

de 9 a 10 del matí

12/06/2024

Esports 14

Amb Eric Guijarro