Diumenge, 18 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els pagesos en assemblea a Vilafranca decideixen aturar la verema el 5 de setembre 16 Agost 2019 Més d’un centenar de tractors han aparcat a la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca per protestar pel preu del raïm.
Avui es farà una nova concentració de viticultors amb tractors a Vilafranca 16 Agost 2019 Les organitzacions agràries convoquen una nova concentració per protestar contra els baixos preus del raïm d’enguany.
L’Incavi dona suport a les reivindicacions dels pagesos 16 Agost 2019 L’INCAVI ha emès un comunicat en el que es dona suport a les reivindicacions dels viticultors i denuncia el preu del raïm que estan oferint les grans empreses del sector del cava.
El 5 de 9 de la Vella i Torre de 9 dels Verds, els castells més destacats a la Bisbal 16 Agost 2019 La diada castellera de la festa major de la Bisbal del Penedès ha permès veure dos castells de gamma extra.
Protesta dels viticultors contra els preus baixos del raïm 14 Agost 2019 Més de 200 viticultors de diverses organitzacions agràries protesten a Vilafranca contra els preus del raïm, que poden arribar a baixar fins a un 28%.
Els Xicots de Vilafranca descarreguen el 4 de 8 a la Festa Major de Castelldefels 16 Agost 2019 Des de fa uns quants anys els Xicots tenen en el seu calendari habitual la Diada de Festa Major de Castelldefels, que sempre es dur a terme el dia 15 d’agost a la tarda.
L’administració de loteries Sant Julià porta dos anys de bona ratxa repartint nombrosos premis 14 Agost 2019 Al juny del 2017 va tocar el premi d’un milió i mig a la primitiva.
La FEGP vincula el polígon de Sant Marçal – Cal Vies a la necessitat de creixement d’Idiada 14 Agost 2019 La FEGP creu que el projecte de polígon de Sant Marçal – Cal Vies té relació amb la necessitat de creixement d’Idiada.
La Fira Fora Estocs torna a la rambla 14 Agost 2019 El proper divendres, 23 d’agost, arriba una nova edició de la Fira Fora Estocs amb espectacle infantil i moltes sorpreses.
La setmana que ve començaran a Olèrdola els treballs de renovació dels parcs de jocs infantils 14 Agost 2019 Els primers treballs de desmuntatge s’han planificat a la plaça de l’Església de Sant Miquel i a la plaça de l’Olivera de Moja.
La campanya “Malamente.Aturem les violències sexuals” es difondrà a Sant Pere Molanta 14 Agost 2019 L’Ajuntament d’Olèrdola dona suport a la campanya “Malamente. Aturem les violències sexuals”, impulsada des de la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de la Joventut.
La pancarta i el llaç groc ja pengem de la façana de l’Ajuntament de Vilobí 14 Agost 2019 La pancarta reclamant la llibertat dels presos i exiliats polítics i el llaç groc ja pengen des d’aquest dimarts de la façana principal de l’Ajuntament de Vilobí.
Les diades de La Bisbal i Castelldefels, protagonistes un any més de la Mare de Déu d’Agost 14 Agost 2019 El 15 d’agost sempre és sinònim de jornada castellera i aquest any no n’és cap excepció. La Bisbal del Penedès i Castelldefels tornaran a ser enguany les destinacions de les colles vilafranquines.
L’Ajuntament de Vilafranca instal·la 500 nous llums led als barris del Centre i Les Clotes 14 Agost 2019 Els barris del Centre i Les Clotes estrenen una nova il·luminació de llums led. En el cas de Les Clotes, la intervenció s’ha centrat en el c/ Torrelles de Foix i el balcó de les Clotes.
L’INCAVI preveu una verema similar a la mitjana i amb una qualitat sanitària òptima 13 Agost 2019 La verema d’aquest 2019 es preveu, de manera general i a totes les denominacions d’origen, de quantitat igual o una mica superior a la mitjana.

Enquesta

M'agrada fer vacances el mes de…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
El taller de l'artista
Mabebe Delgado - cineasta d'animació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: