Dijous, 24 de juliol de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òscar Tubella, de Cal Camilo de Torrelavit, premiat per la millor pastisseria en entorn rural

Òscar Tubella, de Cal Camilo de Torrelavit, premiat per la millor pastisseria en entorn rural

El guardó es va lliurar a la Gran Gala de Pastisseria 2025 celebrada aquest dilluns a Barcelona.

La Gran Gala de la Pastisseria 2025 va reunir aquest dilluns al vespre al Born Centre Cultural i de Memòria més de 250 persones vinculades a l’ofici pastisser de tot el país. Es tracta de la festa anual del sector que celebren de forma conjunta els gremis de Barcelona i Girona i que vol enaltir la professió i reforçar la cooperació entre els professionals de la pastisseria artesana. A més, enguany l’esdeveniment ha tingut com a fil conductor els cinquanta anys de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (EPGB). Es van lliurar una dotzena de reconeixements especials per a talents joves i consagrats de la pastisseria i també per a famílies pastisseres de sòlida trajectòria de les dues demarcacions. És el cas d’Òscar Tubella, el pastisser de la centenària Cal Camilo de Torrelavit, coneguda per les seves coques i també per altres especialitats de pastisseria dolça i salada tradicional, bombons i gelats. Tubella rebia el premi en la categoria de pastisseria en entorn rural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: