
Òscar Tubella, de Cal Camilo de Torrelavit, premiat per la millor pastisseria en entorn rural
El guardó es va lliurar a la Gran Gala de Pastisseria 2025 celebrada aquest dilluns a Barcelona.
La Gran Gala de la Pastisseria 2025 va reunir aquest dilluns al vespre al Born Centre Cultural i de Memòria més de 250 persones vinculades a l’ofici pastisser de tot el país. Es tracta de la festa anual del sector que celebren de forma conjunta els gremis de Barcelona i Girona i que vol enaltir la professió i reforçar la cooperació entre els professionals de la pastisseria artesana. A més, enguany l’esdeveniment ha tingut com a fil conductor els cinquanta anys de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (EPGB). Es van lliurar una dotzena de reconeixements especials per a talents joves i consagrats de la pastisseria i també per a famílies pastisseres de sòlida trajectòria de les dues demarcacions. És el cas d’Òscar Tubella, el pastisser de la centenària Cal Camilo de Torrelavit, coneguda per les seves coques i també per altres especialitats de pastisseria dolça i salada tradicional, bombons i gelats. Tubella rebia el premi en la categoria de pastisseria en entorn rural.