Dissabte, 31 de maig de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Dijous de Vi han servit 5.000 degustacions i 1.200 racions de gall del Penedès

Segons l’Ajuntament han passat unes 700 persones de mitjana cada jornada

Aquest dijous al vespre tancava la segona edició del Dijous de Vi, en aquesta ocasió amb Cellers Torres. Aquesta proposta, que marida el vi del Penedès amb productes de proximitat, en un ambient festiu i urbà, ja s’ha integrat en el calendari d’activitats a fer a Vilafranca. Durant els quatre dijous de vi s’han repartit unes 5.000 degustacions i 1.200 racions de gall del Penedès i han passat unes 700 persones de mitjana cada jornada.

La regidora recorda que aquesta iniciativa vol reforçar el posicionament de Vilafranca com a Capital del Vi i consolidar el carrer del Comerç com a espai referent en esdeveniments vitivinícoles. Com en l’anterior edició, l’activitat principal ha estat un bar de vins efímer amb venda de copes de vi a càrrec de cellers de la Vegueria Penedès. A més, l’esdeveniment va comptar amb música en directe a càrrec d’un dj.

Fotografia: Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: