
El Restaurant Vilagut entra a la llista de restaurants recomanats per la Guia Michelin
Aquest reconeixement s’afegeix a altres distincions, com les recomanacions de la Guia Repsol i la Guia Macarfi.
Aquesta distinció arribarà a les pàgines impreses de la Guia Michelin en l’edició anual prevista per finals del 2025, i ja es pot consultar a les plataformes digitals de la guia, incloent-hi la seva pàgina web i aplicació.
Aquest reconeixement s’afegeix a altres distincions, com les recomanacions de la Guia Repsol i la Guia Macarfi. Aquestes guies destaquen la cuina basada en productes de proximitat i temporada, la seva execució tècnica precisa que aconsegueix sabors nets i equilibrats, i l’ambient elegant i acollidor del restaurant, ideal tant per àpats íntims com per experiències gastronòmiques singulars. Vilagut basa la seva filosofia en una cuina de producte, treballant cada elaboració amb rigor per destacar sabors clars, purs i refinats. Inspirat en la metodologia de la “nouvelle cuisine”, l’equip liderat pel xef Julià Bernet posa especial cura en cada detall, buscant sempre una execució precisa i elegant.