Raimon Olivella es converteix en el nou president del Vinseum en substitució de Joan Tarrada
Raimon Olivella és director d’hostaleria i restauració de l’Abadia de Montserrat des de l’any 2014 i acumula una llarga experiència de més de 35 anys en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració
Aquest dimarts al matí s’ha presentat al vilafranquí Raimon Olivella com a nou president del Vinseum en substitució de Joan Tarrada que ha estat vuit anys al capdavant del museu complint els dos mandats que permeten els estatus de l’entitat. Raimon Olivella és director d’hostaleria i restauració de l’Abadia de Montserrat des de l’any 2014 i acumula una llarga experiència de més de 35 anys en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració en diversos equipaments hotelers a Catalunya i a la República Dominicana.
L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, ha explicat que la candidatura d’Olivella es va aprovar per unanimitat en el patronat del museu i n’ha destacat que la seva dilatada experiència en l’àmbit de la restauració i de la gastronomia pot ser decisiva en la nova etapa de Vinseum.
En la seva presentació Olivella ha reconegut que una conversa amb el director del museu, Xavi Fornos, el va deixar més tranquil perquè li va transmetre tota la seva confiança amb l’equip del museu. Per Olivella el més important ara és que els propis vilafranquins i vilafranquines es creguin el potencial del museu i en siguin els principals prescriptors.
El president sortint, Joan Tarrada, ha agraït la confiança amb la seva persona durant aquests anys per aconseguir portar el Vinseum al capdavant del sector.
En la roda de premsa s’ha destacat com Joan Tarrada deixa el càrrec a pocs dies que el govern de la Generalitat hagi aprovat la consideració de Vinseum com a museu d’interès nacional.