Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca a fet un ingrés de 1.700 € a la Caixa de solidaritat

L’Assemblea Nacional Catalana vol agrair les donacions aportades voluntàriament per a totes persones.

També aprofiten l’avinentesa per explicar que la caixa de solidaritat és un mecanisme que han creat l’assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per ajudar econòmicament totes aquelles persones condemnades per l’Estat espanyol per assumir el mandat democràtic del poble de Catalunya. Es tracta d’un fons que ha d’ajudar a cobrir els costos judicials, multes i embargaments derivats dels processos oberts en relació amb el procés d’independència. Concretament, han de respondre a actuacions que derivin d’iniciatives acordades per les entitats o els partits independentistes o que segueixin el mandat de les urnes i els acords del Parlament i el govern en favor del procés independentista.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: