Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle “Una nit amb els clàssics” continua amb la novel•la “Tots els matins del món”

La vetllada es farà dimecres que ve a les 8 del vespre a l’Agrícol i començarà amb una introducció sobre la novel•la i el film “Tots els matins del món”.

L’acte anirà a càrrec de Jordi Ribas, el responsable d’activitats de Vinseum. En aquesta ocasió, però, tenint en compte la importància que la música té a l’obra literària i a la pel•lícula, a la presentació també intervindrà el musicòleg Jesús Salius. Posteriorment, a les 10 de la nit, al Kubrick Cinema, tindrà lloc la projecció del film realitzat l’any 1991 per Alain Corneau. La novel•la planteja la relació del músic i compositor, Marin Marais, amb el seu mestre, el també compositor Sainte-Colombé.

El film, que es projectarà en versió original subtitulada, és en color i té una durada de 115 minuts. Totes aquelles persones que ho desitgin es podran quedar a sopar a l’Agrícol un cop finalitzada la presentació. Només cal que es posin en contacte telefònic amb La Cultural Llibreria al 93 892 08 48 o bé amb l’Agrícol al 93 890 08 15. Hi ha temps fins al dia abans i el preu del sopar és de 10€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: