Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’aprova el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Sant Martí

El Ple ha aprovat el conveni alhora que també ha donat compte de la modificació del grup d’ERC i el grup de CiU ha demanat un canvi en el cartipàs municipal.

El conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca i la

Comissió de Festes del municipi per al 2016 s’ha aprovat en el ple

extraordinari celebrat aquest dimarts. L’acord regula les tasques

d’ambdues parts en l’organització de les festes de Sant Martí. El conveni ha estat aprovat amb els cinc vots a favor dels membres del govern municipal i l’abstenció dels cinc regidors de CiU i del regidor Manel Romanos.

Per altra banda, en el ple també s’ha donat compte de la nova composició del grup municipal d’ERC, el qual compta a partir d’ara amb un únic regidor i portaveu, Joan Lluís Climent, després de la renúncia de Manel Romanos com a membre del govern municipal.

A causa d’aquests canvis en la composició del govern, el grup municipal de CiU ha presentat una moció d’urgència al ple per a canviar aspectes del cartipàs municipal. En la moció, CiU proposa que els plens ordinaris es duguin a terme de manera mensual, que es faci una comissió informativa prèvia a les comissions de govern i que la retribució econòmica de l’alcalde sigui per assistències i no a través d’un contracte laboral.

La moció, que s’ha entrat per urgència a l’ordre del dia, amb els vots a favor dels regidors de CiU i de Manel Romanos, no s’ha sotmès a votació després de la demanda del govern de deixar-la sobre la taula en mancar l’informe jurídic preceptiu per a una proposta de modificació del cartipàs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: