Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’empresa Fenster, SL signa un conveni de col·laboració amb el PFI d’Auxiliar de Fabricació Mecànica i Instal·lacions Electrotècniques

L’empresa Fenster, SL signa un conveni de col·laboració amb el PFI d’Auxiliar de Fabricació Mecànica i Instal·lacions Electrotècniques

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha establert amb l’empresa Fenster, SL un conveni de col·laboració per a participar en la realització del programa de Formació i Inserció d’Auxiliar de Fabricació Mecànica i Instal·lacions Electrotècniques adreçat a 15 alumnes inscrits en el PFI-Pla de Transició al Treball.

L’activitat formativa específica realitzada a l’empresa Fenster ha estat la corresponen al mòdul de Fusteria d’alumini i PVC i el temps d’estada ha estat d’un mes, del 24 de febrer fins el 18 de març de 2016.
L’empresa ha aportat els locals així com l’equipament estructural bàsic i els estris necessaris per a la realització de la formació. La Generalitat, per la seva banda, va fer-se responsable dels mitjans pedagògics, la coordinació i seguiment de l’activitat, de l’assegurança de l’alumnat i del material fungible. També va aportar el professor tècnic que va fer-se càrrec de les activitats formatives.
El PFI-PTT es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Vilafranca i, des del curs 2013-2014, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. El PFI-PTT forma part del conjunt de programes i projectes del Servei d’Ocupació i Formació de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: