Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El novel·lista i periodista de Letònia, Otto Ozols, ha passat avui per Vilafranca en el seu recorregut de la Via Catalana

El periodista letó ha viscut i ha cobert diverses Diades organitzades per l’Assemblea Nacional de Catalunya.

Va quedar especialment impactat per la Via Catalana. Aquest mes d’abril es dedica a cobrir a peu la totalitat de la Via Catalana, la cadena que es va fer d’Alcanar al Pertús l’11 de setembre de 2013. En el recorregut està acompanyat per membres de l’Assemblea Nacional Catalana i el vilafranquí Ramon Costa està al seu costat des del Vendrell fins a Vallirana. Aquest matí han fet parada al magazine Penedès Gamma Extra de Ràdio Vilafranca per explicar la seva experiència.
Otto Ozols explica que hi ha diverses raons de l’uneixen a la causa catalana.
Aquest matí, desprès de l’entrevista a Ràdio Vilafranca i just abans de reprendre el seu viatge cap a Vallirana, el Ramon Costa li ha ensenyat a l’Otto Ozols, la placa que hi ha al peu del monument a Milà i Fontanals de la rambla de Sant Francesc que recorda que l’11 de setembre de 2013 la Via Catalana va passar també per aquest indret de la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: