Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laura Tejada presentarà al Consell Comarcal el thriller “Un cop morta”, la novel•la guanyadora del 17è Premi de Narrativa El lector de l’Odissea

El divendres a les 8 del vespre es farà a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès la presentació d’“Un cop morta”, la novel•la guanyadora del darrer Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea i que acaba de publicar l’editorial RBA-La Magrana.

L’obra de Tejada és un thriller amb tocs de drama que explica la història d’una jove farmacèutica sense parella que ha de tenir cura de la seva mare anciana, qui acaba de quedar vídua. És una història impactant i imprevisible, en la qual el lector anirà descobrint la brutal relació entre mare i filla.

L’acte comptarà amb la presència de l’autora, l’editor Jordi Rourera, Rosa Maria Prat com a membre del Consell de Cent Lectors i representants de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: