Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El debat de final de temporada del Va de Castells referma que aquesta ha estat una temporada excel·lent

El pati del Vinseum acollia la gravació d’aquest debat que es podrà veure aquests propers diumenge i dilluns a Penedès TV, i que conduit per Pep Ribes va servir per tal de copsar les sensacions dels responsables de les cinc principals colles castelleres pel que fa a aquesta temporada que tot just acaba.

Així els caps de colla dels Castellers de Vilafranca, Pere Almirall; Minyons de Terrassa, Guillem Comas; Vella Xiquets de Valls, Manel Urbano, Jove Xiquets de Tarragona, Carles Ribas; i Joves Xiquets de Valls, Jaume Galofré; van fer repàs de la temporada des del punt de vista de la pròpia colla però també a nivell general del món casteller.
La del 2015 ha estat en xifres la millor temporada de la història, i moltes colles han superat enguany els seus registres.
En aquest sentit, Pere Almirall comentava que els Verds han fet una molt bona temporada, però que si hagués de triar es quedaria amb la que van fer el 2013.

Des del punt de vista dels Minyons, la del 2015 ha estat una temporada genial i molt emocionant. A banda, com explica Guillem Comas, ha estat la millor temporada dels Minyons de Terrassa.

També la Vella de Valls ha fet enguany els millors registres de la seva història. Manel Urbano es mostrava satisfet dels castells fets, i de com els han fet.

Des del punt de vista de la Jove Xiquets de Tarragona, la temporada ha estat irregular. En global una bona temporada de la que estan contents, però que no ha tingut un bon final, com apunta Carles Ribas.

Finalment Jaume Galofré, cap de colla de la Joves Xiquets de Valls remarcava que el món casteller en general ha crescut aquest 2015. Pel que fa a la Joves, reconeixia que no ha estat la temporada que volien.

El debat complet es podrà seguir per Penedès TV diumenge a les 6 i 40 minuts de la tarda, i a les 10 i 40 minuts de la nit; i també el dilluns en horari de matí, a les 10 i 40 minuts. Ràdio Vilafranca l’emetrà el dimarts dia 8 a les 12 del migdia. El debat té una durada d’una hora i vint minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: