Divendres, 22 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El violoncel·lista vilafranquí Amat Santacana ha protagonitzat el primer tast de cambra de la temporada

Dissabte a la tarda continuava la programació musical que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb el primer Tast de Cambra d’aquesta temporada de l’Orquestra de Cambra del Penedès, que tenia lloc a l’auditori de Vinseum.

El títol del concert era ‘El violoncel virtuós a la Itàlia del barroc’ i anava a càrrec del violoncel·lista vilafranquí Amat Santacana i el contrabaixista Felipe Contreras, professor de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet.

Els Tasts de Cambra complementen i amplien l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de la rellevància cultural com Vinseum són els principals valors d’aquesta nova línia que s’està consolidant amb concerts com el d’aquest passat dissabte.
Al final del concert el celler Gramona va oferir una degustació d’un dels seus caves emblemàtics.

Programació

Ràdio Vilafranca

14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler
15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: