Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Casanovas es prepara per dirigir la seva primera pel·lícula

Després de l’adaptació de David Ilundain del seu text teatral sobre les converses entre el jutge Ruz i l’ex tresorer del PP Luis Bárcenas a ‘B, la película’, el dramaturg vilafranquí prepara el seu salt al cinema com a director. Casanovas ha avançat al magazine Penedès Gamma extra de Ràdio Vilafranca que dirigirà l’adaptació cinematogràfica de la seva obra de teatre ‘Un home amb ulleres de pasta’.

En declaracions posteriors a Penedès TV explicava que probablement començarà a filmar a partir de l’estiu vinent.

‘Un home amb ulleres de pasta’ és un thriller al més pur estil Casanovas que combina l’humor amb moments de tensió màxima i una reflexió obligada sobre el que som i com ens comportem. Tot plegat en el transcurs d’un sopar entre amics: una noia a la qual acaba d’abandonar el seu xicot, una parella que la vol animar i un recent conegut d’aquests últims que serà el detonant per mostrar totes les pors i les misèries dels protagonistes.

El dramaturg se sent còmode amb aquest format que tants èxits li ha reportat. De fet, aquest dissabte s’ha pogut veure a Vilafranca, al teatre del Casal, una de les seves darreres obres, ‘Idiota’, protagonitzada per Anna Sahún i Ramon Madaula. Idiota és també un thriller que combina amb astúcia l’humor, la tensió i la constatació de que l’ésser humà es comporta de forma miserable en determinades situacions.

Un home es presenta a unes proves psicològiques a canvi de diners i no es trobarà amb la situació fàcil que imaginava en un principi.

La representació d’Idiota ha estat la primera de Casanovas al Teatre del Casal de Vilafranca i ha aplegat 270 espectadors a la sala.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: