Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Habitacions tancades” guanya el premi a la millor pel·lícula al Latin Beat Festival de Tòquio

La miniserie “Habitacions tancades”, rodada a Vilafranca a finals de l’any passat, ha estat premiada com a millor pel·lícula al Latin Beat Festival de Tòquio, aquest mes d’octubre, un festival que presenta al Japó les novetats de la indústria cinematogràfica llatina.

La pel·lícula està basada en la novel·la del mateix nom escrita per Care Santos i ha estat dirigida per Lluís Maria Güell.

Es tracta d’un melodrama coproduït per TVE, TV3 i Diagonal TV, ambientat en dues èpoques: l’actual i principis del segle XX. Part del rodatge es va fer a Vilafranca, principalment a la Casa Miró de la rambla de Nostra Senyora, però també en d’altres espais com la casa Pau Feliu a la rambla de Sant Francesc o el cementiri municipal. Adriana Ugarte i Àlex Garcia encapçalen el repartiment d’aquesta pel·lícula que repassa la història de quatre generacions dels Lax, una de les més prestigioses famílies de la Barcelona de finals del segle XIX i principis del XX.

L’argument es basa en la vida de Violeta Lax, que descobreix detalls del passat del seu avi i la seva família, detalls foscos que posen en dubte la figura del seu avantpassat i tot el que fins aleshores havia pensat d’ell. La història fa un repàs pels moments històrics destacats del segle XX i es mou entre l’actualitat i la II República.

“Habitaciones cerradas” s’estrenarà a TVE aquesta temporada televisiva i està prevista també la seva emissió per TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: