Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs ‘Eines per emprendre col·lectivament’ ha començat a Vilafranca aclarint el concepte d’economia social i solidària

El curs està organitzat per les àrees de desenvolupament econòmic local de l’ajuntament Santa Margarida i els Monjos i l’àrea de promoció econòmica i ocupació de l’ajuntament de Vilafranca.

‘Eines per emprendre col·lectivament’ tindrà lloc durant el mes de novembre amb onze sessions repartides entre dilluns vinent i el dia 26. Les sessions es faran alternativament entre l’espai per l’emprenedoria dels Monjos i el centre Àgora de Vilafranca.

Precisament a l’Àgora ha tingut lloc aquest dimecres la conferència informativa ‘Què és l’economia social i solidària?’, que servia per fer una introducció al curs aclarint les bases d’aquest tipus d’economia. A grans trets, una empresa practica economia social i solidària si compleix quatre paràmetres: propietat col·lectiva dels mitjans de producció, gestió democràtica, responsabilitat social i mediambiental i distribució social dels excedents.

El curs ‘Eines per emprendre col·lectivament’ té l’objectiu de donar a conèixer el model d’empresa cooperativa i promoure noves iniciatives emprenedores, donant relleu a l’economia social solidària a la comarca i a la necessitat de potenciar una cultura emprenedora d’enfocament social.
La inscripció és gratuïta i es pot fer a través dels telèfons de l’espai dels Monjos, 93 898 20 17, o del servei de Promoció Econòmica de Vilafranca, 93 817 11 69.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: