Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrícol modernitza la seva imatge amb la col·laboració de l’Escola d’Art Arsenal

El president del Centre Artístic del Penedès L’Agrícol, Joan Cuscó, presentava la nova imatge corporativa que utilitzaran a partir d’ara, i que és obra de Núria Tarrida, alumna de disseny gràfic de l’escola d’art Arsenal.

Cuscó estava acompanyat del director de l’escola, Albert Abella; i de la professora de disseny Sheila González. Ella va ser l’encarregada d’explicar la idea que havia plasmat Tarrida, que no va poder assistir a la presentació. La idea era mantenir la línia del treball que ja s’havia fet abans per modernitzar la capçalera de la revista; oferint una imatge de canvi i modernitat. La proposta trenca la paraula L’Agrícol; i emfatitza la “a” i l’apòstrof.

Joan Cuscó explicava que feia temps que tenien ganes de modernitzar la imatge de l’entitat, que era del segle XIX. En aquest sentit l’any passat ja es va estar treballant amb l’Arsenal, i concretament en el logotip de la revista. Ara s’acaba aquest procés amb la imatge corporativa.
Pel director de l’Arsenal, la col·laboració amb l’Agrícol és important i una de les de més envergadura que fa l’escola. Ambdós entitats es mostren satisfetes de la feina feta, i per tant deixen la porta oberta a possibles noves col·laboracions.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: