Diumenge, 3 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els torrons clàssics segueixen sent els més venuts, tot i que poc a poc les innovacions es fan el seu públic

Encara queden un dies de festes, i malgrat la venda de torrons ja ha passat les dates més fortes la campanya encara continua. De moment, i segons comenten els establiments amb els que hem consultat, el ritme de vendes ha estat bo, similar al de l’any passat.

El torró per tant, es manté com un dels elements importants a l’hora de preparar els àpats d’aquestes festes.

Pel que fa als gustos, com explica Ramon Bertran, de la pastisseria Bertran, els clàssics són els que tenen més demanda.

Una opinió que referma Montserrat Garcia, propietària de Torrons Garcia Sirvent, que considera que cada cop més es busquen els torrons tradicionals, i mantenint els gustos clàssics. Xixona, Alacant i cremat.

No obstant, a les botigues cada cop es poden trobar també gustos més diversos. Bertran per exemple considera que el torró dóna molt de joc a l’hora d’experimentar i fer propostes engrescadores.

En el cas de Garcia Sirvent, l’aposta és per els torrons ecològics, i els sense gluten.

Tot i que es té la imatge del torró com a un producte molt estacional, la Montserrat Garcia remarca que ells en fan pràcticament tot l’any ja que a l’estiu venen gelat de torró, i per tant abans del gelat han de fer pròpiament el torró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: