Divendres, 15 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Feru ha inaugurat una sala de tast dedicada al cava

La nova sala de tast, estrenada fa unes setmanes a Cal Feru, al carrer Diputació número 51 de Sant Sadurní, permet tastar caves a la capital del cava.

A partir de 6 euros es poden tastar 3 caves i també hi ha la possibilitat de fer degustacions comentades per el sumiller de Cal Feru, Xavier Roig, finalista del concurs al Millor Sumiller d’Espanya en Cava.

La sala està oberta diàriament, d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre, excepte els diumenges per la tarda i els dilluns al matí.

Amb iniciatives com aquesta, sumades al festival Decanta o a la caminada entre vinyes, Xavier Roig vol descobrir què hi ha darrera d’un vi o d’un cava.

 

Avui, a la sala de tast de Cal Feru tindrà lloc una de les sessions de taverna més esperades de la temporada, dedicada al cava i al vi de Montilla-Moriles. Per segon any i en col·laboració amb l’Institut del Cava i el Consell Regulador dels Vins de Montilla-Moriles de Córdoba es fusionaran els vins de Montilla-Moriles amb el cava per acompanyar els plats típics de les ferias andaluses. La sessió tindrà lloc de 7 de la tarda a 10 de la nit i els tiquets costen 10 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: