Pepe Raventós guardonat amb el premi “a la Personalitat Vinícola”,
L’enòleg sadurninenc Pepe Raventós ha estat guardonat al Basque Culinary Center de Guipúscoa, amb el premi “a la Personalitat Vinícola”, atorgat en el marc de la segona edició de la Fira Only Wine.
El guardó a Pepe Raventós, Director i Enòleg de Raventós i Blanc, es deu a la seva trajectòria al capdavant d’aquesta bodega, i especialment al moviment Conca del Riu Anoia, que va iniciar el mes de novembre del 2012 quan va decidir que Raventós i Blanc deixava la DO Cava.
Pepe Raventós, és la generació número 21 de viticultors treballant la Finca Raventós i Blanc. Una finca de 90 hectàrees que ha passat de generació en generació des de 1497 fins a l’actualitat, de pares a fills.
Raventós es va incorporar l’any 2001 a Raventós i Blanc.
Al 2012 va decidir que Raventós i Blanc deixés la DO Cava per iniciar un nou camí, el de la Conca del riu Anoia, el nom d’una petita àrea geogràfica que ajudi a transmetre i conèixer millor la tradició vitícola, les tipicitats del raïm, i les característiques del sòl.
Durant aquesta jornada, celebrada el passat 7 d’abril, Pepe Raventós va impartir a més a més un tast magistral de diferents escumosos del món, a un grup molt selecte de sumillers dels millors restaurants del País Basc.