Dijous, 28 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tastavins premiaran l’ESCAVI com a millor iniciativa vitivinícola del 2013

Dimarts es van fer públics els guardonats de la 4a edició dels premis Tastavins, que l’entitat atorga cada any a persones o entitats relacionades amb el món del vi.

Els premis es lliuraran en el sopar capitular que l’entitat celebrarà el proper dia 17 de febrer al celler Vallformosa. Les inscripcions per al sopar es poden fer a través del web dels Tastavins, www.academiatastavins.com.

La millor iniciativa vitivinícola 2013 és, per als Tastavins, L’ESCAVI, l’Escola Superior del Cava i el Vi. Segons el president dels Tastavins Joan Tarrada se li concedeix el premi pel que implicarà per al Penedès i per al món del vi disposar d’una escola de negocis tant especialitzada a la comarca, cobrint així una mancança històrica a nivell formatiu.

El viticultor Gabriel Giró, avalat per una llarga trajectòria treballant les vinyes del Penedès i implicat en tot tipus d’entitats relacionades amb el món del vi i el cava, serà la persona reconeguda en l’apartat de viticultura. I el guardó al celler de l’any vol premiar la trajectòria d’un petit celler històric de la comarca, Can Feixes, per la qualitat dels seus productes i la seva bona feina com a ambaixador del Penedès. Finalment, en matèria de comunicació, la periodista gastronòmica Cristina Jolonch, s’endurà el guardó dels Tastavins.

En el capítol extraordinari d’investidura de l’entitat, seran investits el Conseller d’Agricultura Josep Maria Pelegrí com a confrare d’honor i el president del Consell Comarcal Francesc Olivella com a confrare de mèrit, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: