L’Acadèmia Tastavins ha inaugurat una sala de tast a l’Agrícol de Vilafranca
Ja fa més d’un any que l’Acadèmia Tastavins organitza dins de les instal.lacions del Centre Agrícol unes sessions de maridatge i de tast de vins del Penedès.
Amb el suport de l’ajuntament s’ha remodelat la sala, batejada anar com a sala Tastavins. Aquest dijous, coincidint amb una sessió de maridatge amb cuina de bolets elaborada pel restaurant U de les Gunyoles, es va fer la inauguració oficial de la sala per part del president del Centre Agrícol, Joan Cuscó i del president de l’Acadèmia Tastavins, Joan Tarrada.
Tarrada remarca l’objectiu d’obrir la sala a les entitats i empreses del sector vinícola de la comarca.
Joan Tarrada aprofitava el moment de la inauguració per anunciar futur maridatges, abans de final d’any. Un de pernils i un altre de caves excepcionals. També recorda que l’Acadèmia Tastavins organitza aquest diumenge de 10 a 12 del matí a la Plaça de la Vila la festa de l’arribada del vi novell, amb la penjada d’una branca de pi al balcó de l’ajuntament i una botifarrada popular.