Dilluns, 18 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un tast magistral ha obert les jornades professionals del Vijazz 2013

Un any més el Banc Sabadell Vijazz ha programat diferents jornades professionals que es duran a terme al llarg d’aquesta setmana. Són activitats pensades per a restauradors, sommeliers, cuiners i elaboradors.

El tret de sortida ha anat a càrrec d’un tast magistral, celebrat ahir dilluns a l’Auditori, dirigit per Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau. Hi van assistir prop de 150 persones.

Gómez va endinsar als assistents en la seva visió del Penedès a través d’una selecció de 10 vins, acompanyades de 10 degustacions pensades per cada vi. El sommelier del Sant Pau destacava als nostres micròfons l’aposta pel xarel·lo que ha fet la DO Penedès.

 

L’acte també va incloure un agraïment als patrocinadors del setè Vijazz Penedès.

Les jornades professionals del Vijazz 2013 també compten amb una sessió dedicada a la cuina amb vi i una jornada tècnica per a viticultors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: