L’Enojazz i l’exposició de la Capella,dos bons pròlegs al Vijazz
En el marc de la Setmana del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2013, ahir tenia lloc la cinquena edició de l’Enojazz, un maridatge de música jazz composada a partir dels vins que es tasten.
El sommelier Sergi Castro va escollir i presentar els vins i els músics de Retrio es van encarregar de l’aspecte musical, assessorats per el musicòleg Joan Cuscó.
Al president dels Tastavins, Joan Tarrada, li faltaven adjectius per descriure l’Enojazz i destacava una composició que incloïa balls de la Festa Major.
Amb les places completes, el sommelier Sergi Castro va aconseguir convèncer els assistents que tant la música, com el vi interpreten el món i cerquen coneixement i plaer.
A les portes que la setena edició del Vijazz Penedès comenci oficialment, les expectatives són altes i segons Joan Tarrada, les previsions són augmentar el nombre de visitants i omplir els tastos i maridatges.
Un any més, a la Capella de Sant Joan es pot visitar l’exposició El Celler del Banc Sabadell Vijazz Penedès, una exposició divulgativa, que ofereix a tots els visitants la oportunitat de descobrir com funciona i quines parts conformen un celler de vins.
L’exposició es pot visitar fins aquest diumenge, quan finalitza el Vijazz.