La vinya experimental de La Muntanyeta ja ha donat els primers vins
Els dos primers vins elaborats amb raïm collit a la vinya experimental de La Muntanyeta són un vi novell i un vi dolç de la varietat sauvignon blanc. Una mostra dels fruits d’aquesta primera collita van ser lliurats per el Grup d’Explotacions Vinícoles del Penedès, la setmana passada, a l’Ajuntament d’Olèrdola.
Des de l’any 2010, l’Ajuntament d’Olèrdola té arrendats a aquest grup, que depèn del departament d’Agricultura de la Generalitat, 9.000 metres quadrats de La Muntanyeta, al Fondo de les Moreres, perquè els viticultors del grup puguin fer els seus treballs experimentals per a millorar el conreu de la vinya.
<br />El grup va optar pel sauvignon blanc perquè volien experimentar amb una varietat diferenciada de les que habitualment treballen els viticultors del Penedès. <br />Les ampolles elaborades no es poden comercialitzar i es destinen als membres del mateix grup.