Dilluns, 16 de juny de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest estiu s’està treballant intensament en la millora de l’edifici de l’antic Incavi

L’edifici serà la seu de l’Escavi Bussines School.<br />

<br />Los obres a l’edifici de les antigues instal•lacions de l’Estació Enològica de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, ubicades al carrer d’Amàlia Soler cantonada amb el carrers de Cal Bolet estan funcionant a bon ritme. Aquest estiu s’estan centrant en la millora de les cobertes i per aquest motiu al carrer es pot veure moviment de camions i grues. També es procedirà a fer una restauració de tots els elements que permetin una aïllament sostenible de l’edifici. Les obres es van adjudicar el passat mes d’abril a la Constructora Calaf, amb un pressupost de 919.000€, Iva inclòs, i compten amb una subvenció del Ministeri de Cultura.  L’edifici inaugurat l’any 1903, ha anat patint grans transformacions, amb canvis tant en el funcionament com en la fisonomia i en l’estil de l’edifici. Tot i que s’estudia la possibilitat de recuperar l’antiga façana modernista és provable que no sugui possible per impediments econòmics. L’estació enològica ha funcionat ininterrumpudament com Estació de Viticultura i Enologia de Vilafranca del Penedès fins al moment del trasllat de l’activitat l’any 2003. Per tota aquesta trajectòria històrica i el seu vincle amb el sector vitivinícola, s’ha escollit aquest espai per ser la seu de l’ESCAVI . L’escola neix amb la missió de promoure la millora proactiva i permanent de la competitivitat i sostenibilitat de les empreses del sector vitivinícola, mitjançant el perfeccionament d’una gestió empresarial moderna, dinàmica i compromesa que faci del sector un referent internacional. Està previst que la primera fase de les obres de rehabilitació finalitzi el proper mes de març, i tot seguit s’iniciarà una segona fase amb la millora de les instal.lacions que podria suposar una inversió de 400.000€ i que pot finalitzar el mes de maig del 2013. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: