Tast magistral en el marc del Vijazz
El president de l’Associació Catalana de Sommeliers ofereix un tast magistral que serveis per escalfar motors del Caixa Penedès Vijazz
El Casal va acollir dilluns al vespre el que era ja la tercera jornada de sommeliers que es va acompanyar amb un tast magistral conduït per el president de l’Associació Catalana de Sommeliers Xavier Ayala. Tot just abans de començar la sessió, el mateix Ayala explicava en què consistiria la seva sessió de tast.
El tast tancava la tercera edició de la jornada de sommeliers que s’obria amb un showroom on alguns dels cellers expositors del Caixa Penedès Vijazz 2012 presentaven els seus vins i caves al públic professional. <br />Sobre el tast, Ayala explicava que se centraria en vuit vins que servirien també per fer una valoració del Penedès. De del seu punt de vista, l’evolució de la D.O. Penedès està sent positiva, amb la incorporació de noves varietats i recuperació d’algunes tradicionals.
Aquesta jornada estava organitzada de manera conjunta per l’Associació de Sommeliers Penedès-Garraf i l’Acadèmia Tastavins del Penedès com a un dels actes previs al Caixa Penedès Vijazz.