El nou tast de vins amb xocolates ha estat un èxit
El SuperCeller acollia dues novetats: un taller dels sentits per aprendre a distingir els diferents aromes i gustos dels vins i un tast de vins amb xocolates, que va omplir la sala.
<p />
L’enòleg que conduïa aquestes sessions, l’incombustible Pere Escudé, reconeixia que maridar vi amb xocolata és arriscat però ens animava a fer la prova.
Sessions de maridatge de vins negres del Penedès amb delicatessen d’aviram i el tradicional concurs de tast de vins negres acabaven d’arrodonir la oferta per aprofundir en els misteris i les possibilitats dels vins penedesencs.<br />Pere Escudé reconeixia que per ell és un cap de setmana molt intens però es mostrava satisfet al comprovar com, any rera any, els elaboradors de la DO Penedès fan millors vins.
A la Mostra de vins negres hi havia 17 vins, més que l’any passat, que es podien degustar a preus que anaven des de l’euro als 2’5 euros. Uns vins que acompanyaven els 20 plats d’aviram, sis d’ells de Gall Negre, que els restaurants cuinen per la Fira del Gall.
Cuixetes de gall farcides de calçots, Gall del Penedès amb fruits secs, llanegues, mongetes o pomes i orellanes són algunes de les delícies que els visitants van poder tastar a la Mostra de Cuina d’Aviram que ha celebrat el 25è aniversari.